Już od lat 80. Pawełek zapewnia niezapomniane chwile przyjemności. Polacy pokochali go za kruche, czekoladowe kostki i intensywne, gęste nadzienie. Nad harmonijnymi kompozycjami smakowymi pracują doświadczeni wedlowscy czekoladnicy, którzy od pokoleń pilnie strzegą oryginalnych receptur.
Baton Advocat to Pawełek inspirowany likierem jajecznym. Pięć kostek czekolady gorzkiej na bazie starannie wyselekcjonowanego kakao z Ghany po brzegi wypełnia krem o smaku advokata. Całość harmonijnie się komponuje, tworząc unikalny duet smaków, który zapewnia słodką przyjemność.
Batonik deserowy zapadnie w pamięć każdemu, kto jest miłośnikiem wedlowskiej czekolady gorzkiej i idealnie zbalansowanego, zachwycającego nadzienia. Pawełek to również kultowy baton, który od 1987 roku pozwala Polakom wgryźć się w chwilę przyjemności i podarować sobie słodki moment zapomnienia.
Masz ochotę na batona z nadzieniem? Odkryj Pawełek Advocat!
• Pięć kostek wedlowskiej czekolady gorzkiej
• Najwyższej jakości ziarna kakaowca z Ghany
• Mleko w większości od polskich dostawców
• Gęste i rozpływające się w ustach nadzienie o smaku likieru jajecznego
• Opakowanie 45 g
Baton Advokat zapewnił Ci chwilę przyjemności? Zasmakuj również w innych wariantach smakowych, takich jak: Pawełek Caffe Latte, Pawełek Śmietanka, Pawełek Duo Kokos, Pawełek Duo Czekolada lub Pawełek Toffi.
Produkt zawiera alkohol - nieodpowiedni dla dzieci i kobiet w ciąży.
ZAWIERA ALKOHOL 2,4 %
Batonik z nadzieniem o smaku advocata w ciemnej czekoladzie.
Może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy, zboża (gluten), jaja.Produkt zawiera 1 porcję x 45 g.
czekolada deserowa 50 % (cukier, miazga kakaowa, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny sojowe i E476, sól, aromat)
cukier
mleko zagęszczone słodzone
tłuszcz roślinny (palmowy)
syrop glukozowy
spirytus (2,4 %)
serwatka w proszku (z mleka)
mleko odtłuszczone w proszku
tłuszcz mleczny
aromaty
substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza)
emulgator (lecytyny sojowe)
barwnik (kurkumina)
Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 50 %
Może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, orzechy, orzeszki ziemne
Zawiera: mleko, soja