Przechowywać w temperaturze od: +2°C do +8°C.
Brie francuskie- ser miękki podpuszczkowy dojrzewający z porostem białej pleśni. Zawartość tłuszczu w suchej masie: 60%.
pasteryzowane MLEKO
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
podpuszczka
kultury pleśni
Zawiera: mleko
| na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1507 kJ/364 kcal |
Tłuszcz | 32 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g |
Węglowodany | 2 g |
- w tym cukry | 2 g |
Białko | 17 g |
Sól | 1,6 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano we Francji.
Producent: Euroser Dairy Group
EUROSER Dairy Group
ul. Geologiczna 20
02-246 Warszawa
Polska