Wędzonka wieprzowa. Szynka.
Jednostka miary | kg |
Sposób przygotowania | Krojone, W kawałku |
Składniki: szynka wieprzowa, sól, cukier, przyprawy naturalne, substancja konserwująca: azotyn sodu. Do wyprodukowania 100g produktu użyto 110g szynki wieprzowej.
Wartość odżywcza przeliczeniu na 100 g
Wartość energetyczna: 797 kJ/191 kcal
Ilość węglowodanów: 0,6 g
Ilość tłuszczu: 12,0 g
Ilość cukrów: 0,5 g
Ilość kwasów tłuszcz. nas.: 4,5 g
Ilość białka: 20 g
Ilość soli: 2,0 g.
Warunki przechowywani: Temperatura 2-6 ºC.
Opis trwałości 21 dni w warunkach chłodniczych.
Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nik-Pol Sp. z o.o.
ul. Chorzowska 58 41-709 Ruda Śląska |
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane