Gotowy do spożycia po obróbce termicznej.
Warunki przechowywania:
- w temperaturze -6°C: 1 tydzień
- w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na:
prostehistorie.com.pl
facebook.com/prostehistorie
infolinia 801 801 188
Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Liście szpinaku to bardzo zdrowa zieleń na talerzu! To uniwersalne warzywo – można dodawać je do sałatek, mięs czy nadziewać nimi mięsne kieszonki i zrazy. Odpowiednio doprawiony, zyskuje wyrazisty, intrygujący smak – ze szpinakiem naprawdę warto się zaprzyjaźnić.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser.
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Szpinak liście daje wiele możliwości! Możesz go przyrządzić tak jak zwykle albo zupełnie inaczej.
Naleśniki z farszem szpinakowym
Podsmaż na maśle szpinak z rodzynkami, twarogiem, curry i nałóż farsz do naleśników.
Śniadaniowe jajka ze szpinakiem i śmietaną
Ugotuj jajka i zapiecz je w szpinakowym sosie z nutą śmietany.
Kolejny pomysł?
Do ubitych ziemniaków dodaj rozmrożony szpinak i podsmaż na maśle.
Szpinak liście, porcjowany. Produkt głęboko mrożony.
Produkt może zawierać
seler.
Opakowanie 450 g zawiera 3 sugerowane porcje produktu.