Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania:
w temperaturze -6°C: 1 tydzień
w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z tyłu opakowania.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia
prostehistorie.com.pl
instagram.com/prostehistorie
facebook.com/prostehistorie
infolinia 801 801 188
Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Chrupiąca bagietka oraz bogactwo szynki, pieczarek i sera to początek historii naszej zapiekanki. To smak jak za dawnych lat, który możesz rozwinąć, dodając własne, smaczne zakończenia.
Wspieramy akcję
Nie jem palmowego
Chronię orangutany
facebook.com/niejempalmowego
Zapiekanka z farszem pieczarkowo-cebulowym i szynką wieprzową, na podpieczonej bagietce. Produkt głęboko mrożony.
Produkt może zawierać
jaja,
seler,
gorczycę.
bagietka: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego, cukier, słód jęczmienny, ziarno jęczmienia, glukoza, mąka sojowa, mąka ze słodu jęczmiennego, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
dodatki do bagietki: pieczarki (28%), szynka wieprzowa (22%) (mięso wieprzowe,woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko wieprzowe, glukoza, maltodekstryna, przeciwutleniacze: cytryniany sodu, askorbinian sodu; hydrolizat białka kukurydzy, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromat, substancja konserwująca: azotyn sodu), ser mozzarella (22%), woda, cebula (9%), cebula smażona (4%) (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, olej rzepakowy
Zawiera: jęczmień, mleko, soja, pszenica
Może zawierać: seler, jaja, gorczyca
| Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 829 kJ / 198 kcal |
Tłuszcz | 7,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,6 g |
Węglowodany | 24 g |
w tym cukry | 1,7 g |
Białko | 8,1 g |
Sól | 1,3 g |
Wymiar liczbowy: 200
Cechy: chrupiąca bagietka
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Piec w piekarniku: Zamrożoną zapiekankę wyjmij z opakowania i umieść na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C-200°C. Piecz przez około 12 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia bagietki. Dodaj do swojej zapiekanki coś ekstra. Przypraw ją listkami świeżej bazylii.Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki. Od postaci zamrożonej
Producent: Iglotex SA
Iglotex SA,
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz,
Polska
tel. +48 58 582 42 59,
fax +48 58 582 43 81
www.iglotex.pl