Wyjmij na 30 min przed spożyciem z lodówki - smakuje najlepiej!
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
Dlaczego NaTurek Nasz Camembert ma tak pyszny, mleczny smak i delikatnie rozpływa się w ustach?
Bo robimy go dla Was z pełnowartościowego mleka w 100% pochodzącego z rodzinnych gospodarstw, w których wszyscy członkowie rodziny z dbałością i troską czuwają nad doskonałą jakością mleka.
Zapach rosy, poranne mgły leniwie unoszące się nad łąkami odsłaniają pierwsze promienie słońca na rześkim pastwisku. Rozpoczyna się dzień w rodzinnym gospodarstwie, gdzie troska o zwierzęta jest codziennością. To stąd pochodzi nasze pełnowartościowe mleko, a z niego Nasz Camembert naturalny - delikatny, rozpływający się w ustach ser z białą, miękką skórką z porostem białej pleśni. Jest doskonały do kanapek, sałatek, jako przekąska, na deskę serów lub przyrządzany na ciepło, w panierce.
Spróbuj koniecznie sera Nasz Camembert Naturalny.
Ser camembert naturalny
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 120
Cechy: mleko 100% z rodzinnych gospodarstw
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g