Po otwarciu opakowanie powinno być zamknięte i przechowywane w lodówce nie dłużej niż 24 godziny pod warunkiem, że produkt nie był spożywany bezpośrednio z opakowania.
Mus 100 % z owoców z dodatkiem witaminy C. Przecierowy, pasteryzowany. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Źródło witaminy C i błonnika.
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
przecier z gruszek z zagęszczonego przecieru (50 %)
przeciery z: jabłek (37 %) i bananów (13 %)
witamina C
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
energia | 319 kJ / 75 kcal |
tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
węglowodany | 16 g |
w tym cukry | 16 g |
błonnik | 1,7 g |
białko | 0,7 g |
sól | <0,01 g |
witamina C | 12 mg / 15 %* |
* % referencyjnej wartości spożycia. | |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. | |
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 200
duża pojemność
z dodatkiem witaminy C
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Polska Marka
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: MWS Sp. z o.o.
MWS Sp. z o.o.
ul. Strefowa 13
43-100 Tychy